Brunflo FK

Referat: Ås IF - Brunflo FK

Sommaravslutning i matchandet på Hovängen i Ås.
Med vårt förra möte i minne hade vi givit oss attan på att åka hem med 3 poäng i bagaget efter dagens drabbning.

Vi startar matchen bra och enligt plan och märker att vi är vassa med våra djupledsbollar och kantlöpningar vilket vi nyttjar. Vi radar upp chanser och får tillslut utdelning. Även om matchen är jämn så känns det som vi har övertaget. Därför konstigt att vi ändå släpper in ett kvitteringsmål en kvart in i matchen, och vi börjar tänka "är det en sån dag igen?".
Härligt nog växlar vi upp några snäpp och gasar ifrån till 4-1 i halvtid.

Bra känsla och pigga, glada tjejer i halvtid som nu är bestämda i att den här matchen ska vi bara vinna!

Andra halvlek börjar oturligt då vi ganska tidigt släpper in ett reduceringsmål, och det är precis som vi börjar bli skärrade direkt. Vi tappar allt spel och ligger på efterkälken över hela planen. Efter ett av våra anfall får vi dock en tilldömd straff som vi sitter distinkt i mål och då tänker vi att nu kanske det lättar...en 5-2 ledning ska vi väl inte tappa...eller..?

Tyvärr inträffar det som vi var rädd för. Vi tappar det helt och faller igenom totalt över hela ytan.
Först ett mål i baken, därefter en straff och slutligen en frispark ett i mål och det är plötsligt kvitterat...och inte orättvist. Vi har tappat det helt.
Som lök på laxen tar de dessutom ledningen med knappa tio minuter kvar och vi är totalt i brygga - ska vi tvingas gå på ledighet poänglösa?
Genom kämpaglöd och lite pannben så kommer vi med tre minuter kvar igenom och lyckas få in kvitteringen som står sig matchtiden ut.

Starkt att få in en kvittering i slutminuterna när vi under en period spelat stressat och panikartat, men vi kan bara inte vara nöjda med en poäng efter att ha haft en tremålsledning långt in i andra halvlek, så dagens oavgjorda match känns tyvärr som en förlust.

Nu ladda batterierna inför höstsäsongen som drar igång i mitten av augusti.